Крал Чарлз III ще изложи плановете на правителството относно престъпността, климата,

...
Крал Чарлз III ще изложи плановете на правителството относно престъпността, климата,
Коментари Харесай

На живо: Чарлз III излага плановете на правителството на Обединеното кралство в първата си реч на краля

Крал Чарлз III ще изложи проектите на държавното управление по отношение на престъпността, климата, жилищното настаняване и друго законодателство във вторник в това, което може да бъде първата и последна кралска тирада на английския министър председател Риши Сунак преди изборите следващата година. Гледайте речта онлайн по обяд парижко време (11:00 GMT).

Щракнете върху плейъра нагоре, с цел да гледате речта на краля онлайн по FRANCE 24.

Сунак ще употребява събитието, когато монархът изнесе тирада, в която изброява целите на държавното управление за нова парламентарна сесия, да продължи с това, което неговият екип се надява да бъде политиката за продобиване на гласове, която той очерта по-рано тази година.

Опитвайки се да сътвори разграничителна линия сред ръководещите консерватори и опозиционната Лейбъристка партия, която е доста напред в анкетите, Сунак се чака да продължи с разводняването на ограниченията за климата, с цел да реализира задачата на Англия за чиста нула до 2050 година

Той също по този начин ще управлява своята стратегия за битка с престъпността, като вкара проекти за разширение на потреблението на това, което до момента е рядко давана доживотна присъда на най-сериозните извършители във Англия и да принуди нарушителите да се изправят пред жертвите си в съда.

Това ще бъде първият път Чарлз ще произнесе речта като крал след като замести майка си кралица Елизабет II предходната година, на гала, която обичайно стартира с шествие от Бъкингамския замък до Уестминстър.

В изпълнено с тържества събитие с някои от традициите му, проследени до 16 век, монархът чете лист с проекти, написани от държавното управление. Неговото овакантяване след речта е сигнал за началото на нова парламентарна сесия.

Прочитането на някои от политиките на държавното управление за околната среда може да се разочарова с Чарлз, който води акция по въпросите на околната среда повече от 50 години. Но държавни чиновници неведнъж са казвали, че министрите не се отхвърлят от общите цели, просто са по-„ прагматични “ с ограниченията.

Крал Чарлз III предлага „ партньорство за резистентност “ сред Франция и Обединеното кралство справяне с изключителната климатична обстановка

(FRANCE 24 с Reuters)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР